Nabavi Premium da sakriješ reklame
Objave: 21   Posjećeno od: 41 users
06.02.2013 - 11:37
Arkadaşlar şu referans linkini en iyi nerelerde paylaşabilirim bildiğiniz forumları falan yazar mısınız?
----
Love, peace and respect.
Učitavanje...
Učitavanje...
06.02.2013 - 13:41
Tek FB yetmiyor sen 600 kişiyi FB dan mı buldun..bende de birsürü arkadaş var ama oynamaya hevesli yok *.*
----
Love, peace and respect.
Učitavanje...
Učitavanje...
06.02.2013 - 14:05
O kadar kişiyi incisözlükten buldu : )
----
Učitavanje...
Učitavanje...
06.02.2013 - 14:26
Olm bırakın adam getirerek sp toplamayı. cidden rezillik lan
----
.10.

atWar Radio<3

play for fun, just for fun.
Učitavanje...
Učitavanje...
06.02.2013 - 15:22
Yahu bana 20k lazım :( general updatesini alcam .. incide ban yedi hesap şimdi milletten dileniriz hesap hesap diye dötüncü nesildi
----
Love, peace and respect.
Učitavanje...
Učitavanje...
07.02.2013 - 02:56
Kanka biri senin profiline girince orda referanstan kazandığın sp ye bakar. düellolarına bakar oynadığın oyunlara bakar. sonra da noob lan bu der. yoksa benim sikimde değil. istersen 1milyon kişi getir
----
.10.

atWar Radio<3

Učitavanje...
Učitavanje...
07.02.2013 - 05:15
Vay amk bunu başkasına söyleme gülerler
----
.10.

atWar Radio<3

Učitavanje...
Učitavanje...
07.02.2013 - 11:37
Lan sen roncho ya liseli diyodun hak veriyodum ama sen harbi ondan da liseli çıktın ha. Benim kendimi ispatlamaya ihtiyacım yok. Bilen biliyor oyunumu. Herkesin senin arkandan ne olarak çağırdığı da belli. O yüzden benim adıma sıkıntı yok. Bi de şu var inci de afterwind konusunu açanlardan biriyim istesem bundan yıllar önce adam getirmeye başlardım. Kısacası umrumda değil.

edit: ha bir de benim düello kazandığım adama yenilmişin lan. sus bari amk.
----
.10.

atWar Radio<3

Učitavanje...
Učitavanje...
07.02.2013 - 14:25
Bi online olduğumda soralım lobiden karma tanınan oyunculara da gör seni ne olarak görüyorlar. tartışmaya girmeme gerek bile yok.
git tophatse de sor biz onla 2 oyun oynadık durum 1-1. yine diyorum senin seviyene düşmeme gerek yok. Bana bundan 1 ay önce dediklerini de hatrlıyorum daha kimseyi getirmeden önce. söylemiyorum burda. rezilliğini dökmeye gerek yok. takıl kafana göre ben kaçar.
----
.10.

atWar Radio<3

Učitavanje...
Učitavanje...
08.02.2013 - 03:34
Olm lan vallahi ronchoya dediğinden daha liselisin. oyunda adın çıkmış hala konuşuyorsun. Bi de bana da barga ya da diyosun yabancıların götünü yalıyor diye. ne yaptık lan bunu söyle bana ? Lan siz daha yokken ben barga kasap sayesinde tanındı Türkler burda. Bi de şunu bil olm seninle eğleniyorlar la oyunda. Daha sen ingilizcenin E sini bilmezken adamlar senle ne dalga geçiyorlardı. Seni savunduğum mantığımı sikeyim o günlerde.
----
.10.

atWar Radio<3

Učitavanje...
Učitavanje...
08.02.2013 - 07:06
Napisao tesla, 07.02.2013 at 11:37

...sen roncho ya liseli diyodun...

Napisao F.Sultan Mehmet, 07.02.2013 at 12:14

...roncho arada liselilik yapıyor...

Napisao tesla, 08.02.2013 at 03:34

...ronchoya dediğinden daha liselisin...

q@nq@ nh@pt!m phén s1zé yh@ xDé
----
Učitavanje...
Učitavanje...
09.02.2013 - 04:28
Olm sen hala kendini bir şey sanıyorsun. Bu oyunda kasap barga ben olmasaydık Türkleri tanımayacaklardı. Adamlar sen geldiğin günden beri seninle dalga geçiyorlar, hala da böyle bu. İngilizceden azcık anlıyorsan zaten yazdıklarını görünce anlarsın. Ben herkesle makarasına konuşurum, internet ortamı burası. Ama benim kadar bu oyunda yardım eden azdır. Ben senin gibi çıkıp ortaya ben şunu yaptım yok adam getirdim yok Türk nicki kullandım demem. Demişsin benim kadar Türkçeyi savunup koruyan var mı diye. Git bi sor modlara bakalım hangimiz daha çok ceza almış bu konuda. Ben senin gibi gösteriş olsun diye lobide savunmam. Tek diyeceğim adamlar seni takmıyor. Hadi her şeyi geçtim ben yabancı bi klanda olmam neyi değiştircek? Ben bu oyunda ilk Türk klanlarını da kurdum ilk Türkleri oynamak için teşvik eden de benim. Gelmişin burda daha 2 ay öncesine kadar kanka ortamım yok. Bırak adam toplayayım, inci hesabın var mı gibisinden yazan da sendin. Şimdi de çıkıp neler diyorsun. Ben burda neyini kıskanayım senin. Oyun lan bu oyun amk. Ben hep zevk için oynadım bu oyunu. Başka bi amacım olmadı. Sp için oynamış olsaydım ya da 1. olayım diye oynasaydım daha sürekli oynardım ya da gider sözlüğe ref linki bırakırdım, ki sözlükte oyunun başlığını ilk açanlardanım. Neyse amk beni de bilen biliyor seni de bilen biliyor. gg xd
----
.10.

atWar Radio<3

Učitavanje...
Učitavanje...
09.02.2013 - 05:58
Bu değilmi la bizim ilk klan vay amk

http://atwar-game.com/cln/cln.php?cln_id=61
----
Učitavanje...
Učitavanje...
09.02.2013 - 07:35
Kendini den sonrasını okumadım gereksiz gördüm. beni bilen biliyor başka bir şey demeye gerek duymuyorum. Ama son bi şey daha diyim la hadi. Hiç mi yenilip çıktığın ya da sen oyun oynarken başkalarının dediği şeyleri okumuyorsun lan adın çıkmış biri oyunu yarıda bırakıp çıkınca fsm ye benzeme diyolar adama en basiti. neyse gg.
----
.10.

atWar Radio<3

Učitavanje...
Učitavanje...
09.02.2013 - 07:39
Lan dayanamadım 2 satır okudum ne sallıyon diye. bari gitmeden son kez yalanını göstereyim yazdığın mantıksızlığı gör bi kere daha.
Oyuna kaydolan 11.Türküm. Sizdn 3 ay sonra geldim demişin. Benden 1 sene sonra kaydolmuşun oyuna. Her türlü kendinle çelişiyorsun.
Napisao F.Sultan Mehmet, 09.02.2013 at 06:26

sizden önce bu oyuna kayıt olan türklerin haddi hesabı yok üye listesine bi bak.

----
.10.

atWar Radio<3

Učitavanje...
Učitavanje...
09.02.2013 - 08:08
*Karışmayayım karışmayayım diyorum ama yapamıyorum.İşin aslını konuşmak gerekirse oyuna ne zaman kayıt olduğun değil ne kadar açık olduğun,neler yaptığınla ile ilgili bir durum. FSM sen geleli çok olmadı ama diyorsun ki türkçe olmasını ben sağladım. Ne ilgisi var! Dave olmasaydı bunların hiçbiri olmazdı. Oyuncuların bir etkisi olmadı.Bir de çevrilirken ne kadar yardım ettin o konu da konuşmak lazım.İkincisi isimlerini söylemek yakışmaz bana ama şu kadarını diyeyim sadece saydığın 3-5 adam değil arkandan konuşanlar.Üçüncüsü cezalarda Emre'nin kıyısından bile geçemezsin. Uyarıları bile seninkinin 20 katından fazla.
*Hanginiz daha iyi oyuncu konusuna gelirsek, duellere bakmakla olmaz. Yapın seri oyunlar farklı ülke ve stratejilerle ,herkes kim daha iyi anlar.Ki şunu belirtmeden olmaz. Yüksek SP ile iyi oyuncu olmuyor her nasıl elde edersen et.
*Roncho kimsenin seninle bir sorunu yok ama sen nerede durman gerektiğini bilirsen.Yoksa hatırlatırlar adama arinberk olduğun zamanları
Učitavanje...
Učitavanje...
09.02.2013 - 08:33
Napisao bargain, 09.02.2013 at 08:08

arinberk olduğun zamanları

q@nq@ nh@pt1n yh@ xDé 1 @y th@k1lm1şth1k !şté
----
Učitavanje...
Učitavanje...
09.02.2013 - 08:38
Napisao bargain, 09.02.2013 at 08:08

*Karışmayayım karışmayayım diyorum ama yapamıyorum.İşin aslını konuşmak gerekirse oyuna ne zaman kayıt olduğun değil ne kadar açık olduğun,neler yaptığınla ile ilgili bir durum. FSM sen geleli çok olmadı ama diyorsun ki türkçe olmasını ben sağladım. Ne ilgisi var! Dave olmasaydı bunların hiçbiri olmazdı. Oyuncuların bir etkisi olmadı.Bir de çevrilirken ne kadar yardım ettin o konu da konuşmak lazım.İkincisi isimlerini söylemek yakışmaz bana ama şu kadarını diyeyim sadece saydığın 3-5 adam değil arkandan konuşanlar.Üçüncüsü cezalarda Emre'nin kıyısından bile geçemezsin. Uyarıları bile seninkinin 20 katından fazla.
*Hanginiz daha iyi oyuncu konusuna gelirsek, duellere bakmakla olmaz. Yapın seri oyunlar farklı ülke ve stratejilerle ,herkes kim daha iyi anlar.Ki şunu belirtmeden olmaz. Yüksek SP ile iyi oyuncu olmuyor her nasıl elde edersen et.
*Roncho kimsenin seninle bir sorunu yok ama sen nerede durman gerektiğini bilirsen.Yoksa hatırlatırlar adama arinberk olduğun zamanları

Reyiz sokmuş
----
Učitavanje...
Učitavanje...
09.02.2013 - 10:12
şerefsiz olduğunu teyit ettiğin için eyvallah. Oyundan çıkıp kaçma olayında da herkes biliyor seni. Son yazdığın entry nin ilk cümlesinde zaten kendini beğenmişliğini de göstermiş oldun daha bir şey demeye gerek yok.
oyunu bıraktım zaten şimdi otur sp kas geç beni herşey ortadayken kendini düşürüyorsun. Bu da son yorumumdu.
----
.10.

atWar Radio<3

Učitavanje...
Učitavanje...
09.02.2013 - 10:22
Napisao F.Sultan Mehmet, 09.02.2013 at 09:41

roncho karış karışta bişeyide yanlış anlamadan karış mübarek.

Ben neye karıştım amk ben izleyiciyim
----
Učitavanje...
Učitavanje...
11.02.2013 - 15:10
Guest25119
Korisnički račun je izbrisan
Ben okudum
Učitavanje...
Učitavanje...
atWar

About Us
Contact

Privatnost | Uvjeti korištenja | Natpisi | Partners

Copyright © 2024 atWar. All rights reserved.

Pridruži nam se na

Proširite riječ